2019-02-10 86 views
Share le Pain 微烤烘焙好耐無行元朗廣場都唔知道原來開左間甘高質既麵包鋪 都係聽d friend講完先去朝一朝聖 我最想試就係個dirty bun🍞🍞🥯🥯個鋪頭裝修以白色為主調 右邊擺麵包左邊就收錢同open kitchen 形式drinks station 睇住店員調製飲品俾你少女心之戀$22 & 髒髒之胖$35🐷🐷士多啤梨同朱古力味好夾 個包唔會太甜兩個大個我塊面既髒髒包 佈滿哂可可粉 入面大唔漏既cream cheese 鬆軟 唔太甜又唔漏 食到食手食嘴都係粉抹茶紅豆$8 核桃提子$8 黑眼豆豆$8法式香腸總匯$22香濃綠茶加埋紅豆蓉 永遠都係最match☺️媽咪最中意食核桃提子 入面勁多提子乾 媽咪貪佢健康得黎又唔dry細佬就最中意黑眼豆豆 朱古力唔會太甜 麵包好鬆軟男朋友就最中意香腸呢個 買完番屋企用焗爐烤一烤 即刻變好出色既下午脆 麵包好脆加上上面d醬 簡直係100分🥳鮮醇芋頭奶$36 & 爆爆水果茶$35芋頭奶唔會太甜 有大量芋頭蓉 簡直係中意食芋頭既味覺天堂 奶味夠重加埋上面d cream雖然好邪惡但勁好飲水果茶都好有驚喜 d生果係可以食係一塊塊甘食 勁太塊菠
Share le Pain 微烤烘焙

少女心之戀$22 & 髒髒之胖$35🐷🐷
士多啤梨同朱古力味好夾 個包唔會太甜

抹茶紅豆$8 核桃提子$8 黑眼豆豆$8
法式香腸總匯$22
香濃綠茶加埋紅豆蓉 永遠都係最match☺️
細佬就最中意黑眼豆豆 朱古力唔會太甜 麵包好鬆軟

鮮醇芋頭奶$36 & 爆爆水果茶$35

水果茶都好有驚喜 d生果係可以食係一塊塊甘食 勁太塊菠蘿 蘋果 橙 我勁中意啊因係有得食生果好fresh 唔係好似某d賣水果茶既店都食唔到生果既