2015-02-26 1597 views
羊年之前最後一日返學,放學後大家姐 (爆破大軍) 來到我學校門口接我,話去食翻餐好嘅 大家都肚餓了,大家姐提意到尖咀食串燒,於是我地去咗肚餓鳥食喇~~~餐廳內情調好,氣氛非常浪漫。可惜剛下班嘅上班族們可能因為星期五聽日唔洗翻工所以情緒非常高漲,破壞晒啲氣氛。燒雞肉串(兩串)---食串燒點可以少咗雞肉串?雞肉厚身嫩滑,肉汁多多,非常惹味 燒豬頸肉---豬頸肉惹味香口,爽嫩。汁燒鮑魚(兩隻)---鮑魚煙煙韌韌,帶有咬口,鮑魚面上有七味粉使鮑魚更惹味 燒雞泡魚乾---最佳小食,鹹鹹地又甜甜地juicy極了。甜品來了~~~綿花糖吐司---每粒綿花糖嘅面都燒到好靚,煙煙韌韌,脆卜卜,甜甜蜜蜜 今餐好正,多謝大家姐。

燒雞肉串(兩串)
燒豬頸肉
燒豬頸肉---豬頸肉惹味香口,爽嫩。
汁燒鮑魚(兩隻)
燒雞泡魚乾
燒雞泡魚乾---最佳小食,鹹鹹地又甜甜地juicy極了。
綿花糖吐司
甜品來了~~~

今餐好正,多謝大家姐。
燒雞肉串(兩串)
汁燒鮑魚(兩隻)
  • 汁燒鮑魚
  • 燒雞肉串