2010-06-02
食完飯又行完街總覺得要食返個甜品先可以幫助消化夏天一到雪糕癮又起既我就捉埋好友陪我食呢間標榜話唔打空氣落雪糕 低脂 來自澳洲既全天然雪糕 睇下同普通雪糕有咩分別先~特濃朱古力+綠茶 雪糕形狀尖尖地好似座山咁望落去就真係同平時食開既雪糕賣相已經好唔同喇沒有打入空氣,食落質地煙煙韌韌 都幾得意呀~味道方面特濃朱古力唔算濃 XTC做得比佢更好 呢度就得個甜字 一般般啦 驚喜度係.....零 如果唔加"特濃"呢兩個大字我應該唔會咁失望 唉!而綠茶仲衰 唔夠濃仲要陣味好怪 我同好友食完一致表情係牙買加朱古力+曲奇妙趣 呢兩隻味就正常d喇 牙買加朱古力有果仁 加埋煙煙韌韌既雪糕 又硬又軟食落感覺都唔錯~曲奇妙趣就奶味都算重 唔算太甜 不過總覺得dreyers好味d同平d....貪得意都可以試下既,但呢個價錢可以有其他更好既選擇呢,應該無下次lu~