2018-07-28 41 views
上星期放假,夜晚約左朋友去飲野。由於朋友住太子,所以經佢介紹之後就去左太子一間食德國菜既酒吧去聚聚舊。環境方面,入面面積較細,但座位刀坐得好舒服啊!比亞荷夫烤腸拼:食德國菜吾會少得食德國腸拉!依款菜式系拼合左多種不同味道既腸,當中包捨芝士、牛、黑椒等等既德國腸。最討好我既莫過於牛肉既腸,味道濃郁,而外面好似脆皮腸既口感,真的不錯啊!而芝士腸一咬,不少芝士滲透出來,香口的。另外,有少許酸菜做伴碟,為減減油膩呢!原只招牌德國燒豬手:豬手份量頗多,可以見到豬手既肉粒,可見非常足料啊!豬手咸味足夠,而外皮頗香脆。餐廳用了燒既方式令豬手減少油膩口味呢,配合三種醬汁別有一番風味!黑椒烤焗雞翼鎚:細細隻,啖啖肉。黑椒令雞鎚更為香口,肉質嫩滑的,不錯啊!Assortes juice (orange):吾飲酒既朋友也有果汁選擇呢!

環境方面,入面面積較細,但座位刀坐得好舒服啊!