2011-03-10 1433 views
星期六黎左呢度食飯, 無book位, 但七點半黎到都仲有位!其實一路食既時候間餐廳都無full過, 莫非係個位置有d僻?隔離每枱都係飲酒多, 好似得我地幾個叫到成枱都係食物 我地要左兩個BBQ餐, 一個咖哩蝴蝶蝦餐, 再加一個德國鹹豬手餐BBQ串燒唔錯, 燒得啱啱好, 唔會有燶既部分~而且份量多, 每個餐都有4串串燒!再跟個飯/意粉, 一個人食一定會好飽! 其中最好食既係豬頸肉, 吸收左honey sauce陣味, 所以非常惹味! 而鰻魚汁燒青蠔 (即係青口)就最普通, 大隻但無咩味跟餐既salad同餐飲就無咩特別, salad只不過係平時個d伴碟咖哩蝴蝶蝦香辣, 蝦幾爽, 但好少乍~ 跟餐有兩塊烤餅, 切成八小塊, 點d咖哩汁一齊食好正! D汁撈飯食都ok呀!至於豬手…如果我今餐只係食呢個, 我一定比喊瞼佢!!! 首先等呢個菜等左好耐, 差唔多食哂其他野先送到黎! 枉我地仲期待佢燒甘耐一定係好脆好好食la, 點知佢一送上黎我同d朋友都o哂咀 – 隻豬手橫睇掂睇都似係炆豬手!!! 係爭幾條髮菜…見到個賣相已經覺得唔好食…佢個皮好 “un”, 好難先切得開! 食落口…果然好難食, 唔知

隔離每枱都係飲酒多, 好似得我地幾個叫到成枱都係食物

係爭幾條髮菜…

見到個賣相已經覺得唔好食…佢個皮好 “un”, 好難先切得開! 食落口…果然好難食, 唔知自己食緊咩, 只係知肉好鞋好鞋…最後我地都係頂唔順放棄了…下面既薯蓉其實都麻麻地, 好寡無咩味, 但比起上面既豬手已經算係甘…

呢度環境幾好, 對住個海感覺好寫意, 但好大風~又有live band keep住表演, 不過有d嘈, 我地講野要大大聲先得! 而且因為係outdoor餐廳, 隔離枱食煙吹哂過黎
所以我地食完都即刻走了