2024-09-06 1631 views
呢間一定係我top 5嘅米線 除左有d遠之外都無咩其他缺點🥰<雞絲小窩米線🐔 💲42 > 呢度嘅必食雞絲點可以唔食,雞絲好嫩滑而且份量超誇張,原來雞絲同米線嘅口感好夾,真係好好味,一啖接一啖,停唔到口。如果唔可以食得太辣揀返小辣就好 因為佢地嘅辣度真係有啲勁😂<腩肉小窩米線🐷 💲42 >呢度嘅腩肉都係一定要食!腩肉煮得好腍,肥瘦適中,同米線一齊食,真係幾正。本身腩肉都有辣度,加上米線嘅辣都真係幾刺激,但本身嘅湯底又唔會蓋過腩肉嘅鮮味,真係值得一試👍<豆漿🥛💲8呢杯豆漿好香濃,口感順滑,甜度啱啱好,配埋辣米線一齊食,真係一流。食完辣嘅米線,再飲一口豆漿,即刻清爽曬,解渴又解辣。如果你都係豆漿愛好者,一定要試試佢個豆漿😚

<雞絲小窩米線🐔 💲42 >
雞絲小窩米線