2021-02-03 1061 views
午餐 米線篇 天氣凍既時候 , 最想就係食熱辣辣既野 番工地點關係, tko 係有架290, 咁同事有啲住係荃灣區, 佢地知我鐘意食米線就帶我係荔枝角 同荃灣去食米線 😁初初都唔識架, 咁佢地成日都話有間米線一食就會上左癮咁, 講到咁巴閉 咁當然試試佢去到個呀姐超勁, 認得啲同事係熟客, 又問仲咩唔日日黎 🤣🤣 必楝既餸係腩肉同炸醬, 呢2味係一定架喇,另外會加就可能係 雞翼或丸類, 小辣少酸走芽菜激多蔥 🤩🤩🤩🤩🤩 每次多蔥都唔會失望 , 啲湯又夠滾, 食完暖笠笠 , 跟著啲同事都會帶我搭番290 閃人 而啲呀姐都超好, 所以每次食呢都超開心同滿足
午餐 米線篇
天氣凍既時候 , 最想就係食熱辣辣既野
而啲呀姐都超好, 所以每次食呢都超開心同滿足