2022-09-07 27 views
好耐冇約朋友出嚟食飯,難得約到一次,一於食餐好既,所以我地就黎左呢間聚寶食軒試下佢哋啲嘢食。《招牌去骨海南雞》一定要試❣️雞皮滑嫩,雞毛清得好乾淨,搭配埋蔥一齊食簡直係一流,幾乎一隻雞唔同嘅部份都有,食得好滿足😋😋《寧波醉蝦》蝦大大隻,有膏有肉🤤本身以為個味道會好單調,但係其實都唔錯,食材新鮮,入口鮮甜。《椒鹽龍王鬚》魷魚份量好足,條條都有好多肉,抵食到爆❤️食落去都比較清脆有彈性,都係強烈推介嘅菜式之一!《回味雞煲》非常滋味😋醬汁好濃,自家製嘅醬汁搭配令到雞肉充分吸收醬汁,加上本身雞肉軟嫩,真係食到唔停口。最尾食埋《紅糖糍粑》紅糖糍粑甜度適中,黏黏嘅感覺好鍾意❤️,咬落去Q彈彈,可以當甜品嚟食。成間餐廳有好多好味嘅食物,價錢合理,好多都好抵食,係一間良心餐廳。