2022-09-03
以前讀書成日都同同學去食傷心酸辣粉,大大碗抵食又好味,男仔都夠飽,當然各款小食都深得我心。早幾日去開銅鑼灣行街,突然間好懷念個種酸辣味,就上咗去開餐🍜Bubu推介🔥👍 酥香脆豬腩套餐夏日推介期間限定產品☀️包括有酥香脆豬腩、傷心酸辣粉、健康冷泡茶。酥香脆豬腩即叫即炸熱辣辣,皮肉層次好分明,外皮炸得超酥脆,以腩肉都好有咬口。傷心酸辣粉作為招牌產品,酸同辣控制得啱啱好,好過癮。👍 胡麻醬手撕雞蟹柳凉拌烏冬見到個名都知呢個配搭一定好味!涼拌烏冬夏天食真係好消暑,彈牙烏冬加上胡麻醬,再加上手撕雞絲同埋蟹柳絲,每一啖都可以食晒咁多份材料,大人細路都啱食。👍 香酥軟骨我每次食都一定會嗌嘅小食,非一般嘅炸雞軟骨。除咗即叫即炸炸得香脆之外,雞軟骨每粒都大大粒,除咗骨仲有唔少肉,每一啖都有豐富嘅口感,大滿足!📍傷心酸辣粉銅鑼灣記利佐治街1號金百利廣場5樓R3室
Bubu推介🔥
👍 酥香脆豬腩套餐