2022-11-04
小編最鍾意嘅小新竟然喺銅鑼灣餐廳出現😍🤩 作為fans之一,一定要去試試😆 帆立貝和牛丼🐮 $128呢款丼係炸帆立貝配上和牛,帆立貝炸得香脆和牛夠厚、味道亦豐富,熟度可以揀係五、七或九成🤩 雪糕咖喱吉列豬扒飯🍨🍛 $118吉列豬扒夠厚炸亦炸得好脆,份量夠多小編揀咗中辣咖喱🌶,阿波羅雪糕溶化之後變咗忌廉嘅質地,咖喱撈埋雪糕就甜甜辣辣,辣度啱啱好😋💯,十分開胃🤩第一次試到呢種又凍又熱嘅口感❄️🔥,味蕾同視覺上都得到刺激,簡直係好令人驚喜😝🍨 光屁股怪獸草莓特飲🍹🍓聽個名真係好搞笑😝,呢杯特飲係梳打水加士多啤梨醬,感覺清新,又唔會好甜😊 總括嚟講,呢個餐係好超值,另外仲有麵豉湯、腐皮壽司同一杯小新主題特飲俾客人,係好滿足嘅感覺😁👏體驗「雪糕咖哩飯」之後,仲可以換購限量版「蠟筆小新系列」嘅Tee 同布袋,小編就忍唔住訂咗件tee💥🙌 SUPERDON銅鑼灣駱克道501號地舖 #スーパー丼 #Superdon #Donburi #japanesefood #銅鑼灣 #Cwb #Taipo #hkfoodieclub #sukiyaki #蠟筆小新 #雪糕咖哩飯 #咩玩法 #你試過未 #新潮創意 #
帆立貝和牛丼🐮 $128
雪糕咖喱吉列豬扒飯🍨🍛 $118
吉列豬扒夠厚炸亦炸得好脆,份量夠多
光屁股怪獸草莓特飲🍹🍓
SUPERDON
銅鑼灣駱克道501號地舖
#スーパー丼 #Superdon #Donburi #japanesefood #銅鑼灣 #Cwb #Taipo #hkfoodieclub #sukiyaki #蠟筆小新 #雪糕咖哩飯 #咩玩法 #你試過未 #新潮創意 #阿波羅 #限量tee #布袋