2023-02-25 358 views
唔行近睇都唔知原來係食川菜,以為係一間cafe🤣入面staff全部都後生仔女,好年輕嘅感覺😆播嘅又係香港流行曲,正!!佢係掃QR code落單嘅!簡單易明易用!麻辣黑松露干鍋 $234店員介紹我哋里個味道係自家創!!所以我哋就一於試下😆入面本身包咗薯仔,炸過嘅蓮藕,仲有自己加咗金菇,墨丸,魚腐,豬頸肉,超豐富😍味道就叫咗bb辣所以都都接受到嘅!!最正係金菇吸哂啲味🤭佢地落足料!勁多黑松露,個樣黑黑地但係味道一流!好有創意😆👍🏼另外佢地啲串燒都好高質!!!辛手雞肉串 $34有啲雞軟骨係入面好香脆,有咬口!仲要落咗大量孜然粉😚迷你炸紫薯 $24天婦羅吉列蝦 $48超抵食!性價比高!!!有成6隻蝦!川燒牛肉串 $36好juicy!!好香,而且一串份量都好多,有小小肥肉,令口感非常好😝最後仲有個柚子冰粉畫上一個完美句號😍食落好舒服,啱啱好下火!唔會好甜,好清新爽👍🏼

佢係掃QR code落單嘅!簡單易明易用!

麻辣黑松露干鍋 $234

另外佢地啲串燒都好高質!!!
辛手雞肉串 $34
有啲雞軟骨係入面好香脆,有咬口!仲要落咗大量孜然粉😚

迷你炸紫薯 $24

天婦羅吉列蝦 $48
超抵食!性價比高!!!有成6隻蝦!

川燒牛肉串 $36

• 麻辣黑松露乾鍋