2020-08-03 164 views
黃店漢堡包🍔環境好好坐,裝修亦都好靚👍係一個可以同朋友嚟坐吓傾吓計既地方😆北京填鴨包Lunch Set ($76):哩個lunch set 既性價比整高!有一個包加薯條,仲有一杯coffee!先講個包,鴨肉既質同量都唔錯,入面仲有啲青瓜絲同少少蔥。而令到個包好似北京填鴨既精髓就係個醬汁,同中菜食到既北京填鴨醬汁一模一樣,甜甜地又帶少少咸。 薯條係即炸嘅,都唔錯。凍既Latte就最岩夏天飲,佢唔會好甜,亦幾重咖啡香。牛油果紫菜軟殼蟹包好足料!個軟殼蟹大過我個手掌🤣牛油果同軟殼蟹都幾夾😋佢嘅紫菜味好出🤣個人唔太接受到咁重紫菜味😜呢一個唔係lunch set所以另外加$20可以有一杯飲品👍我揀咗dirty😆佢嘅咖啡比我想像中好😃

北京填鴨包Lunch Set ($76):

牛油果紫菜軟殼蟹包