2021-10-27 356 views
最近同好友慶生, 當然要帶佢黎間好d既餐廳la~佢話想食海鮮, 今次我帶佢黎 I Leisure, 可以試下個shake shake 海鮮!呢度一d都唔難搵,mtr isquare 出口, 一上對面就係~入到餐廳, 入面環境好靚, 感覺好舒服!我地點左龍蝦包, 火焰雞翼, shakeshake 海鮮(5款)~龍蝦包 - 係呢度自創既菜式,餡料豐富, 龍蝦肉配上左沙律醬,仲有好多蟹子! 食落個包好香, 而且仲有脆卜卜既薯條,食完一條又一條,好正~~火焰雞翼 - 呢個好有睇頭~~店員喺我哋面前淋上玫瑰花露,再點火!燒到d雞翼好香,而且食落外脆內軟,好正!shakeshake 海鮮 (必試)店員喺我哋面前shake,入面有一大袋海鮮,有:蜆,海蝦,鮑魚,帆立貝,青口~除此之外,仲有好多腸仔同粟米!我地揀左小辣,係馬來西亞特色醬汁~店員會比埋手套我地,好貼心。蜆肉肥美,海蝦彈牙,鮑魚爽口,帆立貝鮮甜~而腸仔同粟米都幾好,吸哂d醬汁,好惹味!overall 海鮮都好入味,而且份量都唔少,認真回味無窮!下次有機會可以帶父母黎試~
最近同好友慶生, 當然要帶佢黎間好d既餐廳la~

入到餐廳, 入面環境好靚, 感覺好舒服!

燒到d雞翼好香,而且食落外脆內軟,好正!

shakeshake 海鮮 (必試)
除此之外,仲有好多腸仔同粟米!

蜆肉肥美,
海蝦彈牙,
鮑魚爽口,
帆立貝鮮甜~

而腸仔同粟米都幾好,吸哂d醬汁,好惹味!

2021-10-20