今次嚟到佐敦打邊爐,人大咗都係散叫好過食放題,高質好多🤣尚鮮主打好多海鮮,但今次冇嗌到,唯有下次再試🥹醬料好欣賞有麻油,令到醬汁昇華🤭上湯底喇!揀咗血池麻辣同姬松茸冬瓜🥹麻辣嗌咗小辣都食到,店員有時會行過嚟幫我地畢走啲油,太好服務了吧。姬松茸好多,湯底清而不淡😍手切安格斯牛雖然係手切,但每一片都切得好薄,唔會厚度食牛扒咁,有牛味,唔鞋,肥瘦適中黑豚肉片成座山咁🤣肥瘦分明一層層好正🥹鮮打四寶丸墨演同蝦演都好彈牙好正😍牛演同豬肉演都好入味,唔會痴牙,有肉味得嚟又唔會冇口感餃子雙拼:木耳鮮蝦雲吞+西洋菜香菇餃呢度啲餃子好出色,餃子皮非常薄,餡又多,煮多一陣都驚啲皮穿,鮮蝦雲吞啲鮮蝦非常大隻😍😍脆鯇魚片唔腥,每片好大塊,媽媽表示欣賞😍西洋菜唔老嘅西洋菜,好啱打邊爐😍下次一定要再嚟食佢啲海鮮😍😍
今次嚟到佐敦打邊爐,人大咗都係散叫好過食放題,高質好多🤣

上湯底喇!揀咗血池麻辣同姬松茸冬瓜🥹

手切安格斯牛

黑豚肉片
成座山咁🤣肥瘦分明一層層好正🥹

鮮打四寶丸

餃子雙拼:木耳鮮蝦雲吞+西洋菜香菇餃

脆鯇魚片
唔腥,每片好大塊,媽媽表示欣賞😍
西洋菜
唔老嘅西洋菜,好啱打邊爐😍

下次一定要再嚟食佢啲海鮮😍😍