2012-09-24 84 views
經過上次嘅教訓,今次決定買外賣,費事受班黑面神氣😏今次買左淨豬手叉燒鮮蝦雲呑同埋蟹粥,豬手係阿爸嘅至愛,食落果然有道理👍豬手唸得嚟啱啱好又唔會散晒,D汁好香南乳味,一流!叉燒都幾好味,出面香口得嚟入面都仲保留到肉汁,唔錯!雲呑就更加唔使講啦my「飛佛」👍我地一家都一至認為比起好多名牌嘅雲呑面店好似池記或正斗咁,更為出色👏👏👏👏今次粥係第一次食,但聴街坊講都幾好,尤其係個蟹粥,好抵食!會員價三十幾蚊,唔係會員都係四十幾蚊,足一隻糕蟹仔,都ok大隻,好多糕!粥底好綿,唔知係咪蟹嘅關係,粥仲好鮮甜証名新鮮!今次係外面等外賣留意到上次班黑面神好似唔同左,希望下次可以舒服D落嚟食啦,起碼俾加一個心都會覺得值得吖😉
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
  • 豬手蟹粥叉燒雲呑