2023-05-04 41 views
前排經過荔枝角,撞正午飯時間,見到呢間餐廳——🌟Baron cafe & restaurant🌟好有西式餐廳嘅感覺,所以入去試下佢哋嘅lunch🤩餐廳午餐都好爆多人,坐無虛席,但佢餐枱都算多,好彩唔洗等位😌餐牌選擇勁豐富,飯、意粉、扒都有齊,想健康啲仲可以選擇沙律食🥗._./ Lunch Set /🐖|黃金牛油脆豬扒配洋蔥汁(配薯條)|🐖聽講呢到嘅脆豬扒好多人讚,見到緊係要試吓啦,一上枱超邪惡但有好吸引🤩無論豬扒定薯條都炸到好香脆,豬扒仲係用咗鹹蛋黃黎炸,香得黎又唔會太膩,豬扒砌好咗一舊舊咗炸,方便食👍🏻配埋香濃嘅洋蔥汁,正💕·🐂|燒美式西冷牛扒配黑椒汁(配薯菜 +$6)|🐂黑椒汁好香濃,結身得黎又唔膩,牛扒肉質腍身,係久違了我最愛嘅菜餐廳其中一個味道💕·/ 沙律 /🥗|煙鴨凱撒沙律|🥗沙律份量都算多,配埋煙鴨胸,增加多一種鹹香味🌟·/ 飲品 /💚|三青汁(青瓜/西芹/蘋果)|💚健康得黎好好飲,唔會太甜,味道清清地,稠糊度啱啱好,勁fresh💚·🍊|鹹柑桔|🍊夠味,解渴又消膩._.
._.
/ Lunch Set /
🐖|黃金牛油脆豬扒配洋蔥汁(配薯條)|🐖
🐂|燒美式西冷牛扒配黑椒汁(配薯菜 +$6)|🐂
/ 沙律 /
🥗|煙鴨凱撒沙律|🥗
沙律份量都算多,配埋煙鴨胸,增加多一種鹹香味🌟
/ 飲品 /
💚|三青汁(青瓜/西芹/蘋果)|💚