2021-09-13 15 views
今日趁假期終可黎到試吓呢間cafe嘅可愛3D立體拉花!💕今次係我第一次飲3D立體拉花咖啡🤣 拉花可以自選唔同公仔,eg 貓、狗、熊、或者random嘅卡通人物都得!我呢隻貓貓真係超可愛!😻 淨係望住佢已經覺得好治癒,好唔捨得飲呀😖 拉花嘅泡沫好立體同有彈性,就算係打完一輪卡之後、佢都唔會塌!Mocha嘅味道亦好好、可可味同咖啡味都好香☺️☕️主食方面,Green Monday所以揀咗個走肉早餐~ 有牛油果、大啡菇、蕃茄、炒蛋、茄汁豆、沙律菜同埋牛角包~ 真係好豐富!炒蛋好滑溜、大啡菇超多汁、牛角包好酥脆、其他配料都煎得好香~ 🍅🥐🍳🥬🥑 份量好大、食完好飽呢~
今日趁假期終可黎到試吓呢間cafe嘅可愛3D立體拉花!💕

• 3D Mocha