2023-05-31 422 views
今日趁lunchtime同朋友去公司附近try try呢間靚靚cafe😚我地叫左兩個lunch set同埋一個甜品。我試左個冬陰公青口意粉,冬陰公味好濃郁👍🏻不過食到最尾有啲辣,食唔到辣嘅要留意🤔試左少少我朋友個碟卡邦尼意粉,幾creamy😋不過朋友話食到最後會有啲太咸🤔最驚艷係個french toast‼️其他餐廳嘅french toast通常係軟熟嘅,而呢到嘅就係超級脆口!我個人幾中意脆卜卜嘅french toast😋個雪糕帶有少少檸檬味,成件事即刻fresh左👍🏻最後想講講杯凍english breakfast tea有啲太淡,希望店家可以改善下啦🫢因為今日係lunchtime鼠出嚟食,食得有啲趕頭趕命🤣落完單等左半個鐘先有野食🫢如果大家趕時間就建議下次先再嚟試啦🙈同埋平日lunchtime都幾full!! 餐廳環境都唔大,大家平日想食就可能要12:30就入座啦!
2023-05-31
$150 (Lunch)