2021-12-08
又到聖誕節🎄好開心又約三五知己食飯,今日去咗間裝修特別,食物豐富嘅餐廳🥰🥰同朋友慶祝聖誕節帶子刺身佢依個汁似係泰式酸辣汁咁,但又冇佢咁酸同辣,唔會蓋左帶子本身的鮮味燒蠔兩食一隻係墨汁燒蠔一隻係炸蠔,兩隻蠔都新鮮,燒得唔乾,仲有啲juicy 西班牙海鮮炒飯勁爆多海鮮!中意食佢mussels同蝦🥰🥰兩個人share岩岩好,唔會太多魚肝其實我本身冇乜興趣,不過見佢係seasonal就叫下,點知唔腥,好香魚油味!燒豬扒好正喎依個,又係燒得唔乾,仲好juicy !而且佢側邊有d wasabi汁,點完仲好食甜品拼盤依個係我最鍾意嘅dish💗因為好靚!係有棵聖誕樹🎄做裝飾,完全冇諗過! 而且仲可以食french toast 同 churros, yummy!Oolong island tea依個梅味重d,酒精味唔會好濃烈,ok!House cava完全係女仔中意飲的氣酒,甜甜地咁
帶子刺身
燒蠔兩食
西班牙海鮮炒飯
魚肝
燒豬扒
甜品拼盤
Oolong island tea
依個梅味重d,酒精味唔會好濃烈,ok!
House cava
完全係女仔中意飲的氣酒,甜甜地咁