2019-04-17 414 views
平日晚上去食放題慶祝,好彩一早有訂位,去到餐廳滿晒座。 宜度係用電話落單,落單容易,全部食物都有銷售量同相片參考。落左之後,出菜速度好快,一陣就有野食。款式有好多款,以日韓為主題。日式刺生當然唔少得,仲有韓國醬油蝦,皇帝蟹腳🦀。韓國醬油蝦係用韓國醬油醃日本大大隻刺身蝦🦐,味道非常鮮甜,個人好鍾意食宜款。👍👍👍壽司都有好多款式,蒲燒鰻魚壽司既鰻魚長過舊飯差唔多兩倍。海膽玻璃蝦,火炙及黑松露系列都係特色壽司🍣。串燒,天婦羅🍤,部隊鍋,日韓飲品,日韓甜品同dryers, movenpick 雪糕🍨都有。 由於款式太多,我都試唔到咁多樣野,聽隔離枱講,羊架都唔錯,大家可以試下。基本上,每款食物都好有水準,下列食物個人認為係必叫既(排名不分先後):1. 蒲燒鰻魚壽司2. 韓國醬油蝦3. 黑松露帶子壽司4. 貓山王榴槤炸彈5. 原隻有頭甜蝦6. 炸蝦卷

1. 蒲燒鰻魚壽司
手卷
醬油蝦
壽司
飲品
$268 (Dinner)
刺身拼盤
手卷