2018-08-17 499 views
呢日做完運動,夜媽媽想食清淡d,原來有新野,仲要開到零晨一兩點,正呀,宵夜可以有多一個選擇啦!睇睇餐牌,價錢幾平民,最後點了碎牛粥,炸兩腸粉,煎堆。夜晚10點幾,餐廳內都好多人,但估唔到又好快,落完單5分鐘內就已經上齊所有食物。炸兩腸粉,好大份,腸粉好滑,又唔會好粉好厚咁,入面油炸鬼仲好脆,唔會好似有d餐廳咁已經放到淋哂,熱辣辣好新鮮仲好好味!煎堆佢會幫你剪好先放上碟,都仲係熱辣辣既,呢樣真係值得讚碎牛肉粥都算係份量正常,唔算細碗,牛肉仲生生地既,但攪勻之後就已經熟透,味道偏淡,應該係比你自己落鹽自己調味,不過我就覺得清清地都幾好味,所以冇加鹽。粥底都好綿,同埋都係熱辣辣既。平民價錢食到中高質素既野,可以再encore !

睇睇餐牌,價錢幾平民,最後點了碎牛粥,炸兩腸粉,煎堆。

煎堆佢會幫你剪好先放上碟,都仲係熱辣辣既,呢樣真係值得讚

平民價錢食到中高質素既野,可以再encore !