呢間餐廳好適合繁忙的香港人 同樣係即叫即煮 但 蠔唔可以煮太耐 所以等嘅時間 長極有限我去到拎完非 再去隔離商場去個廁所反黎 就已經到我香脆蠔餅 價錢 : $58食後感 : 必點 左先 蠔餅 分左4件 件件都啖啖蠔 而且啲蠔size都比岀面買嘅大個鬆脆程度 我肯定係用左鴨蛋 用鴨蛋整嘅蠔餅 會特別香口 同鬆脆 成本都較高tim 加上啲蠔都大粒 $58都合理金蠔湯米線 價錢 : $58食後感 : 個湯同鮮蠔 果款一樣 但 比起鮮蠔果款 因為金蠔味道 較重 所以湯相對而言感覺淡口左小小 但其實係一樣的金蠔 好滋味 蠔嘅邊位煎到小脆 口感很好 .鮮蠔湯米線 價錢 : $58食後感 : 上菜已經聞到係新鮮嘅韭菜加芫茜 浸湯嘅香氣 食指大動 湯頭好清甜 真係好清甜 鮮蠔分量會因應蠔的大小比(6-8粒) 我呢碗有7粒 啲蠔 熟度係剛剛好 仲好新鮮 蠔味十足 店員服務態度好好 有禮貌 又nice

我去到拎完非 再去隔離商場去個廁所反黎 就已經到我

香脆蠔餅