ig見到勁多人都去元朗的他他餐廳, 前排過開屯門就入埋去試一試! 今次仲同埋男朋友仔一齊去!芝士肉醬熱狗配薯條 ($59, 加芝士醬加$5)救命,真係啱哂芝士痴!I m lovin it!他他餐廳絕不手軟,真係多芝士到暈。雖然冇映相, 但拉到勁多絲架!芝士醬我覺得唔太咸,又香濃!見到都流哂口水。熱狗有肉醬淋面唔會乾,入面除左香腸,仲有青瓜,食完都無咁膩。個飽微熱烘過,好軟熟。薯條是幼切,不過因為即炸所以好香口。加埋芝士醬味道又再提高一個層次!成個餐都係$64, 包冰紅茶。特飲另加錢,不過放心,性價比都非常高。另外網上好多人都話Tata Restaurant的熱香餅都係小店每日即整的, 一定要試埋佢!蜜糖焗雞翼全餐配熱香餅 ($47)有一句說話好真:「愈簡單的,愈難整得好食。」Hotcake亦是其中一個例子! 熱香餅的蛋,糖,麵粉份量要精準。這兒的熱香餅比M記煙韌和有蛋香。配上楓糖漿和牛油,簡直係肥十磅的最佳原因。如果份量可以多少少就好啦!蜜糖焗雞翼用了較貴的全翼,肉無縮水。香草份量很多,蜜糖從來也是雞翼的好朋友,好夾。
芝士肉醬熱狗配薯條
芝士醬我覺得唔太咸,又香濃!見到都流哂口水。
蜜糖焗雞翼全餐配熱香餅
蜜糖焗雞翼全餐配熱香餅 ($47)
有一句說話好真:「愈簡單的,愈難整得好食。」

Other Info. : 聽講店主由外國回來,所以小店都十分有異地色彩,以前喺外國D fast food真係咁架。每張枱仲有手套提供,真係好窩心。
2015-11-26
蜜糖焗雞翼全餐配熱香餅