2020-01-24 536 views
早幾日番工前經過油麻地,諗住同老公食個靚早餐先番公司,咁岩就係街到好顯眼既地方見到依間小店,入到去,座位數量唔多,一眼睇晒大約得10張以內既枱仔,人流唔算多,決定一試。入到去睇完menu,嗌左兩個餐,諗住起碼等番三兩個字先有野上,點知叫完1分鐘左右已經上左兩杯飲品,10分鐘都無就上埋成份早餐,仲要係新鮮熱辣架喎!真係好高效率👍🏻👍🏻讚一讚佢地d食物啦,老公叫果個沙嗲牛面配煎蛋同火腿,因為本人對面質有些少要求,唔鐘意太林,依度既面質又ok唔林唔硬岩岩好!我個份就係蒜香雞翼配炒蛋、火腿、蜜糖多士同沙律,個炒蛋好滑,一個字!正👍🏻有少少美中不足既係個雞翼,唔夠味☹️其他野食飲品都算唔錯👍🏻👍🏻

其他野食飲品都算唔錯👍🏻👍🏻