2017-11-24
平時行深水步經過就多,一次都未試過,今次就入去試吓入到去個環境似舊式扒房,即刻另我有返以前細路仔同爸爸媽媽去鋸扒既感覺但今晚唔想食鐵板燒,所以選左食鹹豬手,小食和沙律。煙三文魚蘋果雜菜凱撒沙律,賣相同色彩好吸引,而且好大碟沙律菜好新鮮,蘋果好爽,煙三文魚鹹度適中唔肥膩,蕃茄仔好juicy,菠蘿好甜,加埋提子乾、炸麵包碎、炸煙肉粒增加囗感,mix埋沙律醬和醋一齊食個感覺好正蜜汁德國鹹豬手薯菜,有牛角包和粟米忌廉湯,豬手好大隻金黃色外皮,配埋一大份伴碟沙律,真係底食夾大件皮脆肉嫩,外皮食落有陣陣蜜糖和芥辣味啖啖肉既感覺好正,而沾埋個蕃茄混醬來食,又另一種味道跟餐加錢既小食,就算左蜜椒雞中翼,外脆肉嫩,而且好香蜜糖味和少少黑椒味今次真係冇入錯來尋食,環境又舒服,底食夾大件,待應服務好應該係一間價廉物美既餐廳,因為進食期間不停有食客進來,下次有時間可以來鋸扒