2022-07-03
🥢 香港嘅冰室好似寶藏咁,好值得我地去尋覓,今次我地去左荃灣長龍店 嘉樂冰廳!呢間餐廳坐落係楊屋道街市後面嘅橫街小巷,搵佢出黎都花左小小時間,餐廳冇一個好吸睛嘅門口,但係佢門口出面嘅人流已經話到比你聽佢有幾受歡迎👍🏻 Menu上嘅食物價錢呢都非常之合理,就算叫多幾份唔同嘅嘢食都唔會好肉赤,可以好好enjoy👎🏻 繁忙時間搭枱係人之常情’如果要自己獨立坐一枱嘅話,恐怕你要等一段時間啦,同埋大家唔好諗住好休閒咁啦,佢裏面咁繁忙點會俾你坐咁耐🥲⏳ 我覺得上菜速度都好合理,就算喺繁忙時段都唔會話要等成15 20分鐘先上到一份三文治 ✨ 鮮牛肉蛋三文治餐廳裡面冇10枱都會有9枱人枱面叫左三文治🥪 性價比可以話係超高!分量十足絕對可以食飽你!三文治裏面嘅蛋係超級厚而且牛肉嘅份量亦都唔少,味道唔會過鹹同雞蛋嘅配合可以話係天衣無縫!✨ 阿華田脆脆啲脆脆淨係得小量喺杯嘢飲嘅面,呢樣嘢就有啲失望,如果分量稍為增加會比較好啲,而杯嘢飲就係普通嘅阿華田同普通茶餐廳嘅水準亦都一樣食🉐指數味道:🉐️🉐️🉐️🉐️環境:🉐️🉐️🉐️🉐️服務:🉐️🉐️🉐️抵食:🉐️🉐️🉐️🉐️
✨ 鮮牛肉蛋三文治
✨ 阿華田脆脆