2016-09-17
講真平時間餐廳差極,我都唔會即刻上openrice打食評.但依間餐廳嘅員工服務態度好差。 我係唔會再去食!另外價錢同食物質素,份量亦相差太遠。話説我地四個女仔拎住d B仔同蠔餅外買入去。一入去, 四個員工唔單止唔講歡迎光臨, 仲好似碌木禁企係到吹水。到坐埋位嘅時候,仲俾我見到其中一位員工嘅口型話 「佢地唔係稔住係到食牙」😤😤😤 , 仲要睥住我地。試問有邊個會禁厚面皮,係間甜品店食其他餐廳嘅野! 咁我地就叫左怪獸爆谷+藍苺梳打(套餐)$50, 年糕雪花冰$42,綠茶雪花冰$42。怪獸爆谷同杯梳打係甜到。。。 兩杯雪花冰就無乜味禁 (可能因為無提供煉奶嘅關係) 份量亦少到可憐。綠茶味雪花冰比較好,但年糕雪花冰係無味。而另外一個套餐: 杯梳十打太甜, 加埋個怪獸爆谷嘅焦糖真係甜到唔想食。 總括黎講, 價錢又唔平,員工態度又差,份量又少,味道就更加不值一提。元朗仲有好多選擇, 大家可以揀其他Lo~
綠茶雪花冰,年糕雪花冰
怪獸爆谷芝士牛奶雪糕,藍苺梳打