2012-09-19 1596 views
環境算是挺好的, 餐廳有室內及戶外, 很優雅.難得出來, 我們當然坐戶外啦~待應帶我們去到戶外的部份, 前一段的, 都已經坐滿了人, 我們被安排到後一段的位置.叫了待應送上menu很久還未送上, 追問下, 她帶來一位經理, 一個黑黑實實, 無帶眼鏡的瘦男人.經理跟我們說, 這邊的坐位是唔開的, 我們說沒理由吧, 是你們的待應帶我們入來的.他此時已經十分晦氣地說, 無可能, 我地待應唔會帶你坐呢到, 你地要食就坐番入去.說話都未講完, 佢已經調轉身想走, 我地叫住佢, 因為我們有老人家行動真的不方便, 好不容易才從輛椅搬下來, 我們跟他說可否通容一下, 而且是你們同事帶我們進來, 加上所謂唔開的戶外部份根本無指示寫著關閉.他黑面說話唔可以, 你們入番去可以食.結果, 我們只可以無奈地搬老人家入內.入到去點餐, 待應又是很慢, 另一個長髮女經理又係叫極都唔應. 應左你話黎緊, 但始終都無黎過.真的是一間令人很氣憤的餐廳, 經理態度惡劣, 指示不清楚, 如果不是有老人家, 我真係寧願走都唔會係度食.
環境算是挺好的, 餐廳有室內及戶外, 很優雅.
難得出來, 我們當然坐戶外啦~

說話都未講完, 佢已經調轉身想走,

他黑面說話唔可以, 你們入番去可以食.

結果, 我們只可以無奈地搬老人家入內.

Other Info. : 態度惡劣
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$160 (Lunch)