2022-01-07
野食一般 pizza好乾好鹹找數個陣問用5用得OpenRice coupon女職員好冇禮貌咁話未消費夠1000蚊唔用得 我之後睇真啲條款 寫明如果唔夠1000不用找續 即係可以用啦 我再問佢 佢好惡咁話 呢個係openrice比嘅優惠 唔關我地公司事 仲話你地自己決定 我地唔負責任 之後買左coupon 佢scan極都scan唔到個qr code 佢自己搞到燥底個陣仲dup我電話落枱 咩服務態度黎 差到咁 永遠都唔會再幫襯呢間餐廳 用咁耐openrice第一次寫評論 真係嬲得滯公道講句 另一個男職員 應該高級啲嘅人幾好 但個女職員 超級冇禮貌!!!唔想人用coupon就唔好學人搞啲咁嘅野啦 自己整唔到自己問題 仲燥個客底 pat個客嘅電話落枱 真係好差囉!!!
找數個陣問用5用得OpenRice coupon