2024-07-27
以前一去葵廣必買,好耐無去,點知差到極點排隊無以前咁多,得個一兩個以為好彩未開始多人,排梗時見前兩個女仔係咁比佢話,心諗咩事又會咁差態度,但因為中途睇唔知之前發生咩事,所以都無太在意,睇好自己想食既野,免得比人話就算頂,一到自己,我已經跟佢問既答,自問以為都有買開(仲有2個人睇店既時候)都知大概係點,依家得返個惡婆,真係差太遠,麵碎,又少(得以前四分一)真係少得過份,餸更加無得同以前比,我以為自己無加餸,可能加得三個餸個女人覺得太少,仲要話咁樣叫蝕錢比我,我心諗三餸一麵,你仲要得個少少,真心係以前四分一,都未必有三分一,我都廢事同佢講野,辣又話要加錢??o 左,以前都無話加辣要錢,無計咪唔加,佢咁既態度,d 辣又唔係特別好食,最重要唔想再比多一分錢比佢,盒既一半都無,收人$4x 唔會再有下次😡😡😡😡😡😡😡😡從無寫過食評,依間真係忍唔住都打一打😡😡😡
唔會再有下次😡😡😡😡😡😡😡😡
從無寫過食評,依間真係忍唔住都打一打😡😡😡