2023-08-08 59 views
2023-08-08 8:15pm 跟餐叫了杯凍飲。天氣熱D冰好快溶。回去問店員攞D冰,兩個男店員話無冰。蛤?剛剛係度叫了凍飲,返嚟想要多D冰你話無冰?咁我剛才杯凍飲D冰係邊度嚟?我再問點解,店員繼續豪無邏輯咁講,”我地唔比冰客人架”。疑。。咁我杯凍飲你之前唔係落咗冰先比我既咩?莫非我個味覺有問題?我好不耐煩咁同店員交涉,說我從來未遇過一家有賣凍飲既連鎖快餐店,客人買了凍飲之後,當客人需要加冰既時候會話“無冰”比客人。之後店員死死氣咁叫旁邊既同事比冰我。但店員似乎心心不憤,最後都要同同事加句“以後唔好比冰佢”。咁既服務水平同態度,係外國已經比人罵到七彩。完全唔明白KFC會請D態度咁惡劣既人做野。我以後唔會再幫襯哩間店,我亦都會叫朋友唔好幫襯。食完都背脊骨落。KFC高層也應該好好檢討下員工既服務水平。
2023-08-08
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$50 (Dinner)