呢間就唔建議 試完一次就夠 #可一不可再系列 記得個次叫咗日本佐賀霜降黑毛和牛 食90分鐘嘅係自行scan qr code落單 但係呢 最奇怪嘅係 佢上咗好多冇叫到嘅牛(好大碟白色長方形碟)之後問返佢係咩牛 對方話佢唔知🫨 但上菜正常會有單架麻🤔🤔 明明冇點過嘅平啲個啲牛(碟碟都好大碟)佢就係咁上 唔知佢係特登定係點 佢上到啲嘢錯晒同埋間嘢對於用餐時間都幾執著下 雖然我知比個客超時係人情 唔比係道理 但係間嘢冇咩人 都係咁催 講緊係遲咗10分鐘之內 催咗幾次整體嚟講 覺得呢個價錢食其他嘢仲抵 佢自助區啲嘢食選擇唔算多 仲要日本佐賀霜降黑毛和牛都幾肥下 會食到有滯嘅感覺 同埋好記得佢啲熟食 嗰陣連薯角都可以賣晒 花膠都係賣晒🙈我覺得已經叫咗個最貴嘅餐 食物質素 同服務質素都唔掂 好失望 原先諗住咁貴唔係咁架麻🥲
呢間就唔建議 試完一次就夠 #可一不可再系列
記得個次叫咗日本佐賀霜降黑毛和牛 食90分鐘嘅

2023-09-04
$425 (Dinner)