吃了個空虛🥲食完唔夠飽女店員態度和藹親切,女supervisor語氣特別,係唔休做嘅語氣🤔比佢個期間限定嘅推廣優惠吸引到,但唔記得咗原來連埋加一其實都唔算平😂而且食完覺得佢唔值呢個價位😗應該單點抵食啲🍱山一和風盛合 連加一 $181.8🥗野菜沙律一小碗沙津但落左好多沙律醬,變左沙津醬浸沙律菜,有啲重口味。如果嚟食要叫佢少醬。🦞龍蝦沙律加洲卷小龍蝦肉加咗啲沙律醬同埋蟹籽整成沙津,幾惹味。加洲卷舊壽司飯淋咗啲。🐟三文魚刺身拼珍寶赤蝦刺身正常的刺身。隻赤蝦唔算珍寶🤔🦀松葉蟹肉鱈魚片松葉蟹肉撈左啲蟹膏,幾鮮甜,再配埋脆脆地嘅鱈魚片,係幾特別嘅小食。🥬野菜餅天婦羅天婦羅脆口亦帶有蔬菜嘅鮮甜味,不過有啲油膩。🍚三文魚貝柱濃蝦湯石鍋泡飯食唔到濃蝦湯味(´・ω・`)唔知濃左係邊。樓上樂天經典個蝦湯濃好多好食好多。泡飯味道淡淡的,有幾粒三文魚同埋迷你貝柱,兩者都係冇乜味。最後我要加啲豉油落去先有返少少鹹味。🍵精選甜品正常的抹茶蕨餅。單點食品附送沙律和麵豉湯三色魚生飯 $122朋友評價:啲飯太淋,魚生厚切,蟹籽唔算係好鮮甜。特上壽司盛合配稻庭烏冬 $158朋友評價:啲壽司飯偏淋,壽司飯用赤醋調味唔係好食得
吃了個空虛🥲食完唔夠飽

🍱山一和風盛合 連加一 $181.8

🥗野菜沙律

🦞龍蝦沙律加洲卷

🐟三文魚刺身拼珍寶赤蝦刺身
正常的刺身。隻赤蝦唔算珍寶🤔

🦀松葉蟹肉鱈魚片

🥬野菜餅天婦羅
天婦羅脆口亦帶有蔬菜嘅鮮甜味,不過有啲油膩。

🍚三文魚貝柱濃蝦湯石鍋泡飯

🍵精選甜品
正常的抹茶蕨餅。

單點食品附送沙律和麵豉湯

三色魚生飯 $122
朋友評價:啲飯太淋,魚生厚切,蟹籽唔算係好鮮甜。

特上壽司盛合配稻庭烏冬 $158
朋友評價:啲壽司飯偏淋,壽司飯用赤醋調味唔係好食得慣🤔同埋唔係好夠飽

滑蛋吉列黑豚定食 $108
朋友評價:啲飯太淋。豬扒正常。