2020-03-08 957 views
有罷市 有派水既小黃店💛呢間我哋之前已經喺西環嗰間分店食過一次㗎啦 覺得佢好好食 同埋性價比超高 今次我哋就去左北角分店度食 因為我地實在太耐冇食過壽司啦😭真係好掛住🤤🤤不過我哋去到先發現佢同個佛堂有啲近🙊不過佢有比消毒搓手液比你亦都有幫你量體溫先入去食 我諗應該ok既🙊🙊😎·珍寶帆立貝$30呢一個真係超正 睇相都見到佢有幾大粒😍😍係好新鮮同埋好好食 而且食落去 超滿足 推介大家一定要食呢一個🤤·牡丹蝦$38呢一個我男朋友又係話超正 佢係好新鮮 同埋真係好大隻 而且個蝦頭入邊有超多蝦膏我男朋友超滿意🦐雖然係真係貴少少 但係品質真係唔錯😋😋·鮮壽司(12貫)$155我哋嗌左一個12件壽司拼盤既lunch set 佢大致上黎講個質素都唔錯 不過我覺得普通壽司黎講我自己會鍾意壽司郎多少少 好似好食啲keke🤤但係佢有好幾件壽司都做得好唔錯 尤其係佢個黑松露油甘魚真係超出色 佢個油脂比例好好 而且好夾個黑松露😍😍另外佢個海膽壽司同埋蟹膏壽司都出乎意料地幾好食 完全唔會腥 好新鮮·牛油果軟殼蟹卷$65呢一個都係做得好好食 佢個軟殼蟹係真係即炸 而且好大嚿🤤🤤佢上面嗰醬係一個Wasabi醬嚟嘅 幾
珍寶帆立貝$30
珍寶帆立貝

牡丹蝦$38
壽司(12貫)$155
鮮壽司

牛油果軟殼蟹卷$65
呢一個都係做得好好食 佢個軟殼蟹係真係即炸 而且好大嚿🤤🤤佢上面嗰醬係一個Wasabi醬嚟嘅 幾特別 我地本身仲以為係牛油果醬😂😂
火炙鰻魚$26
火炙鰻魚壽司

呢一個又係超好食 佢個醬汁勁好 而且真係有少少炭燒嘅味道😏佢仲要好厚肉 所以超好食😋😋因為我哋覺得佢好好食 所以我哋再encore嗌左一個貴版嘅海鰻$40 但係嗰個就麻麻哋啦 唔知係咪品種嘅問題 佢係薄身少少 同埋淡味少少 我哋就鍾意平嘅呢一個普通鰻魚多啲啦keke
#rbyeat
#rby小黃店
#rby日本菜
#rby北角 #rby西營盤
📍北角錦屏街21號東發大廈A座地下
📍西環石塘咀皇后大道西503號地下
$200 (Lunch)
珍寶帆立貝
鮮壽司