2019-02-20
今日係同女朋友嘅大日子,所以一早就預訂好位於屏山嘅「唐」,住喺元朗有咁上下歷史嘅居民都應該知道以前該處係惠群小學,勢估唔到依家會變咗間餐廳!呢度氣氛唔錯,有遊樂設施提供俾小朋友,有人現場唱歌,泊車又係免費,論位置同地方絕對值得幾個家庭「一家大細」嘅親朋戚友多人去聚會食物方面,老實說性價比真係唔高,我覺得價錢貴唔係問題,最大問題係食物反映唔到價錢嘅質素。先講頭盤,我相信算係我哋兩個叫咗最好食嘅一碟,有芝士、密瓜同parma ham,食完的確係幾開胃。之後到主菜就係肉眼扒同廚師推介嘅雞肉pizza,肉眼扒5成熟但係食落似7成,肉汁係豐富,不過太多筋。至於pizza就完全冇特別,真係去pizza hut求其叫個都好食過呢個!飲品我叫咗檸檬加薑,薑味唔夠辣,如果辣多少少會好飲好多。女朋友叫咗杯特飲,反而呢杯就幾特別,但係名就唔記得,可以睇相參考下。
飲品我叫咗檸檬加薑,薑味唔夠辣,如果辣多少少會好飲好多。女朋友叫咗杯特飲, 反而呢杯就幾特別,但係名就唔記得,可以睇相參考下。