私心推薦,同大家介紹呢間位於旺角,性價比勁高嘅天婦羅專門店!$100都唔洗就食到好好食既天婦羅🥰環境仲好日本架! 特盛海鮮天丼:超級豐富,有兩隻黑虎蝦、那歌魚、帆立貝、鱚魚、四季豆和金菇。材料新鮮鮮甜,配上酥脆既炸皮,個炸皮真心整得幾好,夠薄夠鬆脆,令層次更豐富,大滿足🆙 自選天婦羅丼:有得自選真係好加分!而且價錢合理💯💯💯我地揀左廣島蠔、鰻魚、半熟蛋、南瓜和茄子,每一口都係自己中意既野真係好滿足🥰 雞皮餃子雞皮既香氣同內餡搭配得很好,又多汁。都幾值得一試🤣 💫duck’s pick: 黑虎蝦,金菇,廣島蠔,四季豆,半熟蛋💫.__. .__. .__.🐥🐥🐥.__. .__. .__.環境:🐥🐥🐥🐥🐣/5服務態度:🐥🐥🐥🐥🐥/5 食物質素:🐥🐥🐥🐥🐥/5 性價比:🐥🐥🐥🐥🐣/5 回頭率:🐥🐥🐥🐥🐥/5

特盛海鮮天丼:

自選天婦羅丼:
有得自選真係好加分!而且價錢合理💯💯💯

雞皮餃子
雞皮既香氣同內餡搭配得很好,又多汁。都幾值得一試🤣

環境:🐥🐥🐥🐥🐣/5
服務態度:🐥🐥🐥🐥🐥/5