2024-12-16 514 views
冇影到個Menu,但可以揀嘅燒肉唔算多,仲要剩係得set 要$580起!咁我哋見到隔籬枱有Oppa喺你張枱度幫你燒,以為冇人幫你燒,都會係要自己燒,點知我哋碟肉一上枱竟然係已經煮熟咗,仲要好似炒埋一碟咁,心諗咩事呀?😨$580係尼碟咁嘅嘢?就算你喺另外一張枱幫我哋煮好再上枱,都要事先通知聲啦!仲要一碟雜肉咁上,完全唔熱,冇辦法我哋一定要同佢講,之後佢就話幫我哋再煮。同埋唔收我哋嘢飲錢。起碼我哋講完佢都嘗試做啲嘢,所以服務係有嘅👍🏻等到佢哋重新上一碟,個擺盤係好咗,但都係唔熱嘅,見到隔籬枱都仲係逐款肉去燒,可以熱住咁食,我哋嗰啲只係暖嘅,仲要啲肉勁乾,仲衰過屋企啲煲湯豬肉😫尼個價錢我哋會期待質素好少少嘅肉囉!另外叫咗個豬肉湯,味道亦非常普通😣。服務都算有,但真係唔建議嘥錢去食呢間嘢!
另外叫咗個豬肉湯,味道亦非常普通😣。
服務都算有,但真係唔建議嘥錢去食呢間嘢!

2024-12-16