2022-09-05 11 views
最近轉左工,返工地點土瓜灣。呢間餐廳係老公介紹, 話之前同朋友黎幫襯過🍴, 抵食又好味。服務到位, 地方乾淨企理,叫我一定要去試下😚。於是同d同事放飯 try try 啦,老公果然無介紹錯! 😝招牌去骨海南雞👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻一咬落去,果然名不虛傳,皮薄又完全沒有肥脂肪,雞肉香味充滿口腔,點埋醬汁就更加香口,個人比較喜歡點薑蔥。姜、蔥、鹽比例岩岩好,令海南雞更有雞味椒鹽龍王鬚👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻椒鹽龍王鬚極邪惡,沾上的炸漿薄薄的一層,又做到香脆感。魷魚鬚又厚肉又大條, 咬落非常有口感。黃金脆炸魚皮👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻超級香脆而且鬆化,簡直係必食!孜然牛仔骨👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻孜然很入味, 肉質質感幼滑細膩嫩滑且唔油膩。總結: 😋味道:5/5👔服務:4.5/5🧹衛生:4.5/5😄回頭率:5/5☺️推介: 5/5

招牌去骨海南雞👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
椒鹽龍王鬚👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
黃金脆炸魚皮👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
超級香脆而且鬆化,簡直係必食!
孜然牛仔骨👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
孜然很入味, 肉質質感幼滑細膩嫩滑且唔油膩。

總結:
😋味道:5/5