📍高興 (觀塘)觀塘成業街19-23號成業工業大廈地下2號舖無意中係觀塘既工廈搵到一間性價比極高既Cafe,裝修走懷舊玩味路線📇📇食物種類繁多 Burger salad 意粉飯烏冬pancake都總有一樣適合你今次只係少少地食左個Pancake,意粉同兩杯野飲📌𝐆𝐫𝐞𝐞𝐧 𝐓𝐞𝐚 𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞 $32綠茶同奶味好balance唔會偏向一邊!綠茶味亦唔會好苦,好容易入口!重點係都幾大杯😌😌📌玫瑰𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞 $34呢杯有驚艷到我!玫瑰味好出!好好飲又唔會無曬咖啡味,小小既咖啡香再配合玫瑰味好有新鮮感! @hkfoodgps揀既野飲再一次受到好飲既認證!兩杯拉花都超級靚!👍🏻👍🏻👍🏻📌香蕉巧克力Pancake $50無好重既蘇打粉/發粉味!好香!面層咬落仲有小小脆!內裡鬆軟!好好食😂
📍高興 (觀塘)
觀塘成業街19-23號成業工業大廈地下2號舖

今次只係少少地食左個Pancake,意粉同兩杯野飲
📌𝐆𝐫𝐞𝐞𝐧 𝐓𝐞𝐚 𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞 $32

📌玫瑰𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞 $34