2023-03-07 66 views
見完客同朋友係附近食飯,餐廳店員非常有禮貌,加分加分👍食物全部都好高質,鵝肝牛魔王炒飯,牛柳粒份量好足,中意佢蛋炒飯夠乾身飯粒爽口,原片鵝肝微焦滑嫩既口感好味道,煙三文魚黑松露忌廉意大利飯,原啖黑松露都真係第一次食,通常已經係燴飯到撈埋一齊,都幾中意咁既食法可以滿口黑松露甜味好滿足,想讚下廚師個忌廉飯真係幾出色,煮到硬度恰好,煙韌得黎又唔痴牙,仲有意大利雜肉芝士薄餅,有巴馬火腿食,鹹鹹地加蕃茄既酸甜搭配,連埋沙律菜食就fresh啲,薄餅外皮超級脆口,甜品因為冇心太軟,餐廳轉左朱古力布朗尼配雪糕雜莓比我地,布朗尼可可味勁濃郁,口感鬆軟,賣相亦吸引,呢個價錢同質素,有驚喜!💜💜
見完客同朋友係附近食飯,餐廳店員非常有禮貌,加分加分👍