前幾日適逢聖誕佳節🎄,公司安排咗一年一度嘅聚餐係千禧新世界酒店Cafe East舉行 ☺️**場地安排**今次係第一次去Cafe East搞大型聚會,我地一行六十幾七十人到達酒店,以為會亂同逼,因為之前都試過去其他酒店食,始終節日酒店會加多幾枱,但當日Cafe East 嘅員工安排妥當,井然有序協助我哋入座👍🏻而且仲要唔逼,一啲都唔覺得侷促同埋唔會同其他食客太近。**食物方面**之前都知道平時只要係佢地會員都會有優惠(75折/ 買二送一),但唔好以為有優惠就食物質素有參差,我地嗰個都覺得食物係酒店dinner buffet嚟講好高質,特別又多選擇✨✨尤其係甜品種類多,而且供應量充足,唔洗驚要同人爭😂😂 佢哋好似會定期轉唔同國家嘅甜品🍮🍪🍰熟食方面有平時嘅中西式菜,粉麵,仲有韓國野,中湯西湯乜到齊,而且仲有串燒,即場整嘅燒烤; 冷盤有哂長腳蟹,蝦,青口等等同埋都有比較多類型嘅刺身同壽司🍱 頭盤佢哋整得一啲都唔馬虎,擺得好靚,下面有幾幅相可以睇 😊非常新鮮 😋😋**服務方面** 係依度都想讚下Cafe East 嘅員工,由我地有意想訂位到座位安排都照顧周到,睇得出細緻位係有落工夫 🧡覺得如果

**場地安排**

**食物方面**

熟食方面有平時嘅中西式菜,粉麵,仲有韓國野,中湯西湯乜到齊,而且仲有串燒,即場整嘅燒烤; 冷盤有哂長腳蟹,蝦,青口等等同埋都有比較多類型嘅刺身壽司🍱

**服務方面**

係依度都想讚下Cafe East 嘅員工,由我地有意想訂位到座位安排都照顧周到,睇得出細緻位係有落工夫 🧡覺得如果大家有聚會都可以考慮去依度 💪🏼
2023-12-13
Type of Meal