2023-12-06 104 views
餐廳:緣味小聚 (93WYS)地址:觀塘偉業街93號93WYS20樓特色:供應不同價位的蒸氣火鍋套餐,主打多款來自世界各地的優質海鮮,更可配搭不同肉類、點心等美食,帶來多元化的用餐體驗。@🤹♀️首先就一定唔可以錯過150 min 海鮮蒸鍋,提供海鮮包括扇貝,鮑魚,蝦,生蠔,龍蝦等等。呢度既自家調味區,根據自己的喜好,調配適合自己既醬料,會令美食既層次更上一層樓。@🤹♀️優質豚肉彈牙而且好多汁,全部好快熟好食,加少少醬汁融為一體,口感滑溜。@🤹♀️法午餐肉,份量好多,而且有很重的肉香,真系食到飽一飽。@🤹♀️黑金流沙包,呢個更加系讚不絕口,非常新鮮,,真系大滿足了。全部都好新鮮,好足料。我地好中意呢個地方,全部食物都好乾淨好新鮮🎖️🎖️。
餐廳:緣味小聚 (93WYS)
地址:觀塘偉業街93號93WYS20樓

我地好中意呢個地方,全部食物都好乾淨好新鮮🎖️🎖️。