吾知幾時開始,土瓜灣越來越多野食。有質素既日本野、cafe越開越多,而且土瓜灣又比較人小,實在系我去hea既好地區。咁啱前幾日系土瓜灣9 fing個陣經過呢間日本野,門口已經有個陣日本野既食物香,咁就即管試下啦。鋪頭吾算大,一入門就系sitting area,最前就系bar枱。一睇meun,我實在系後悔得1個人來食。蟹、和牛、玉子、油甘魚、燒芝士年糕乜鬼都想叫。後來終於決定好先試下刺身、玉子同油甘魚先。基本上呢個刺身拼系拼曬我最喜歡既刺身。由其個生蠔同吞拿魚,前者鮮甜,後者口感豐富、生鮮魚香。玉子卷呢,就真系令我飽左。d蛋好鬆軟,所以就吾覺吾覺食曬...老實說條魚嚇曬我...哈哈。不過條魚好香,我吾會因為咁浪費您的!先試一口未加檸檬汁已經好好食,啱啱好既油香魚肉。再加小小檸檬汁就更加鮮味。終於食飽飽,呢個價錢有呢個質素真系好正,下次一定要試和牛!

玉子卷

油甘魚

終於食飽飽,呢個價錢有呢個質素真系好正,下次一定要試和牛!
玉子卷
油甘魚