2023-11-21 320 views
我同朋友慶祝生日,大家都想食西餐,而且我哋都好鐘意tiramisu ,呢間餐廳就符合晒我哋嘅條件,所以book枱就過嚟試下。Pizza 酥皮底,好脆又唔會好油,好重芝士味😍薯角嚟到係熱辣辣,外脆內軟,個芝士汁都好好好食,又唔會好膩😋鍾意食明太子嘅真係要嗌呢個「明太子蝴蝶粉」,個忌廉汁加埋明太子好夾,而且一個意粉好掛汁,意粉軟硬度啱啱好我哋兩個都好鍾意食玉子燒,最後就嗌埋玉子燒,D蛋整得啱啱好,唔會煮得太熟,仲有少少蛋汁。最後點會少得甜品呢,我哋叫咗Tiramisu ,真係唔係講笑,好好食,手指餅吸收咗好重嘅酒味同咖啡味,個忌廉芝士都好濃郁,一定要叫!!生日蛋糕就叫咗餐廳自家製嘅綠茶紅豆卷蛋,因為佢寫生日牌會靚啲。綠茶味未算好濃郁,但紅豆同埋個cream整得好好食食完今次,我同朋友都會再encore

Pizza 酥皮底,好脆又唔會好油,好重芝士味😍

綠茶味未算好濃郁,但紅豆同埋個cream整得好好食

食完今次,我同朋友都會再encore
2023-11-15
Celebration