2019-08-24 376 views
位於開源道,地鐵出直行幾分鐘就到一開門就入去啦~唔洗等😊有Burger, 仲有其他fusion菜,價錢大眾,基本上唔洗諗價錢,可惜肚得一個😭店員好好,好細心咁有問必答,最後揀咗「烤大啡菇黑松露芝士醬Burger」😍仲可以三揀一配菜,雨衣甘藍、薯條、蕃薯條🍟上桌個樣好靚仔~當然鏡頭食先,影完店員就問洗唔洗cut開,真係好warm女仔出街食飯,最怕無儀態,不過係呢度絕對唔洗擔心,cut開後仲有紙包著,啱晒一眾OL味道一流👍🏻👍🏻,麵飽烤到啱啱好脆口,大啡菇勁有口感,配黑松露芝士醬,加埋勁juicy ge 漢堡,性價比超高😍食完lunch已經諗著下次夜晚黎食,店員即時俾埋Dinner menu 我地,真係好細心下次我揀咗要食慢煮牛Burger🤤誠意推介,性價比超高良心小店🤩我一定會成日幫襯,堂食又得,外賣app落單一樣得💪🏻💪🏻
位於開源道,地鐵出直行幾分鐘就到

一開門就入去啦~唔洗等😊

仲可以三揀一配菜,雨衣甘藍、薯條、蕃薯條🍟

下次我揀咗要食慢煮牛Burger🤤
烤大啡菇黑松露芝士醬美國牛肉漢堡