2024-11-20
人大咗真係少咗去食放題, 因為發覺好似好質素參差,唔知你又有無同感呢?今次真係大大力推介,而家慶祝食飯都會諗起Mr. Steak🥳 性價比超高放題,款式又多, 仲要樣樣好味, 真心為食Be 覺得絕對比好多酒店Buffet 更優勝,你試過都一定會去返幾轉🤗 𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒𑁍ᵂᴴᴬᵀ ᵂᴱ ᴼᴿᴰᴱᴿᴱᴰ自助餐時段為17:00-22:00我咃平日夜晚超熱鬧時段19:30-22:00果場都只係$408/位咋~星期五至日,公眾假期, 都只係多30蚊即係$438/位,如果早鳥時段仲抵~$358-388!話你知呢個價錢有你意想不到驚喜,絕對輕鬆食回本啦! 𓐎佐賀和牛🐮和牛入口即溶,包着蒜片吃,味道昇華不少,雖然係每人每次限一份,但可以無限拎,仲要即係煮,超正🤭 𓐎北海道豚肉壽喜燒🐮同樣每人每次限一份,但可以無限拎,豚肉軟腍腍 ,入口好軟滑,配上美味香濃壽喜燒汁👍🏻 𓐎蟹腳🦀好墟憾,好似長腳蟹山咁,超多又新鮮,個個一開始就衝去排喇🫣不過放心!都係無限refill,可以慢慢嘆㗎😳 𓐎生蠔🦪多款不同品種,不停refill, 岩晒生蠔控啦! 𓐎山珍海味🐚任食❣️仲有各種珍貴菜色,鮑魚、花膠、鴨
𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒𑁍
ᵂᴴᴬᵀ ᵂᴱ ᴼᴿᴰᴱᴿᴱᴰ
自助餐時段為17:00-22:00
話你知呢個價錢有你意想不到驚喜,絕對輕鬆食回本啦!
𓐎佐賀和牛🐮
𓐎北海道豚肉壽喜燒🐮
𓐎蟹腳🦀
𓐎生蠔🦪
多款不同品種,不停refill, 岩晒生蠔控啦!
𓐎山珍海味🐚任食❣️
仲有各種珍貴菜色,鮑魚、花膠、鴨肝、扇貝、乳鴿,真是好多酒店無嘅Mr.Steak都有,仲要烹調得好好味添!
𓐎芝士焗龍蝦🦞
肉質彈牙 以芝士焗更香口
𓐎甜品🍨
好正嘅必點心太軟🍫 可以📝寫下想要的㊗️祝福語,甜品師傅會即時在碟上畫圖和寫上相應語句,生日、周年紀念岩晒啦🩷
- 有多款口味雪條和hagazen雪糕🍦
- 口感幼滑嘅北海道牛乳布丁 🍮
- 多款精美甜點、蛋糕,連豆腐花都有
𓐎 紅白酒任飲🍷
餐廳環境不錯,景觀開陽,仲有幸坐海景位🤭
客人超多,但職員都好勤力,食物都好快refill, 真心抵食