2017-01-21
菜媽媽獨自去偷歡😂所以我地今晚落街食😛咖哩慢煮牛坑腩配珍珠米// $4x份量唔多,但女仔食應該剛剛好嘅🤔牛坑腩都估到唔會好多架喇😂 3舊加d碎碎咁啦,而且有2粒薯仔。但佢個咖喱汁出奇地香,而且牛腩都煮到好淋,無牙嘅朋友應該都可以食到😄但反而舊薯仔好硬下😂不過都底食嘅~請俾分:7/10另外杯抹茶啫喱都幾離奇下😂 啫喱仲多過抹茶😑仲要係芒果味牛扒配薯菜仲有個湯// $88呢個餐真心真係平到爆😂 可以選黑椒汁/牛乾箘汁牛扒係黎自加拿大嘅,雖然唔可以話好好食,不過呢個價錢都算係咁啦,但成個扒好淋,好似放左好多鬆肉粉咁🤔?但最最最出色係佢個薯條🍟!真係超脆!仲要係皮薄脆口,入面軟棉棉🙀👍🏻❤️另外旁邊嘅燒茄子同彩椒都好有心思😮唔似平時放堆蔬菜絲就算~成盤野性價比真係好高,幾有誠意😎👍🏻請俾分:7/10拉麵就🤔可以不試,完。🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪YouTube: Happy AmyInstagram/ Facebook: Amylaceous
所以我地今晚落街食😛
咖哩慢煮牛坑腩配珍珠米// $4x
份量唔多,但女仔食應該剛剛好嘅🤔
但反而舊薯仔好硬下😂不過都底食嘅~
請俾分:7/10
呢個餐真心真係平到爆😂 可以選黑椒汁/牛乾箘汁
另外旁邊嘅燒茄子同彩椒都好有心思😮唔似平時放堆蔬菜絲就算~
成盤野性價比真係好高,幾有誠意😎👍🏻
請俾分:7/10
YouTube: Happy Amy