2023-07-13
嚟自東京嘅一人燒肉專門店「燒肉 LIKE」提供多款燒肉套餐,店內無煙烤爐採用先進除煙技術,用餐時唔會覺得好大陣油煙味,感覺好好!試咗最近推出嘅期間限定「日本產雞頸肉配炭燒汁套餐」,價錢好合理,一次過試晒雞、牛、豬三種肉,仲要人均百多元就食到,性價比非常高!最近喺大埔新達廣場同黃大仙中心都開咗分店,遲啲大圍圍方都會開,想食燒肉就更加方便。🔥日本產雞頸肉配炭燒汁套餐🔥$108/150g ; $150/300g套餐有齊雞頸肉、牛小排同豬五花腩!主角日本產雞頸肉肥瘦交織,肉質充滿彈性,鮮嫩彈牙,而且屬極為稀有嘅部位,每隻雞僅有一片嘅雞頸肉,非常珍貴。燒完再沾上特製炭燒汁,將雞肉味道昇華。牛小排油花均勻,鮮嫩多汁,牛味濃郁!豬五花腩肥瘦相間,口感軟嫩,燒到金黃帶點焦香,令人回味無窮!套餐跟配白飯、和風湯同泡菜或沙律,更可升級至木魚絲紫菜蛋飯 (+$22),紫菜鋪滿飯,令成個飯味道更豐富!日本產雞頸肉配炭燒汁套餐去到 8 月 1 日都有得試~
🔥日本產雞頸肉配炭燒汁套餐🔥
$108/150g ; $150/300g
日本產雞頸肉配炭燒汁套餐去到 8 月 1 日都有得試~