2019-09-03 1135 views
上次同朋友食過一次 因為太過好食 今次又同屋企人再嚟😆鋪頭嘅位置都算有啲癖 但係不滅佢嘅人氣😂大家記住嚟之前要訂位啦!鋪頭裝潢有特色 不過鋪位比較細 座位較迫雞絲粉皮($62)味道一般 但粉皮質地夠滑身 作為前菜都係唔錯嘅選擇糖醋里脊($82)口味偏重 餸飯一流 用嘅都係瘦肉 口感較單一 完全係衝住北京填鴨而嚟($308) 今次我哋四個人嗌咗一隻鴨 估唔到份量咁多 佢嘅切法係肉連住皮 食上嚟方便好多 鴨皮一啲都唔肥膩 唔會話有超油膩嘅感覺 個鴨係冇得輸 不過塊皮就差少少😂高力豆沙($48)高力豆沙做得唔錯 唔會話好甜 豆沙份量啱啱好豆沙鍋餅實在令人太失望($48) 個皮完全係拎咗北京填鴨塊皮去煎... 豆沙份量少到嚇親人 食落去淨係食到皮好粉嘅味道 唔建議大家叫不過總括而言主菜唔錯 下次會再嚟食😆
上次同朋友食過一次 因為太過好食 今次又同屋企人再嚟😆

鋪頭裝潢有特色 不過鋪位比較細 座位較迫