2021-12-20 444 views
是日又俾我係大埔搵到揀抵食質素又唔錯既餐廳🌞🌞晚餐食左好多野主食甜品野飲樣樣齊,都係300有找!而且上菜上得好快!首先有餐湯~揀左西湯同中湯各一,中湯飲落好滋潤,真材實料,有蟲草🌞西湯係我飲既最濃郁既羅宋湯之一😳😳鐵板香煎雞扒拼吉列魚柳,哇呢個真係 好邪惡啊🤩兩隻趴都好正,魚柳外皮夠脆,唔會過鹹冇魚腥味~肉質嫩。雞扒調味唔錯,單食冇加醬都好香~兩隻扒都好大塊椒鹽豬扒😚豬扒醃製得唔錯,有好多炸蒜好香口~淡淡辣味增加佐味覺享受🤩🤩份量感覺可以兩三個人share~四川重慶口水雞🐔斬得偏大舊,但都肉質夠嫩~汁既調味都啱啱好好開胃,例牌兩個人食都夠食~甜品俾佢個金粒西多配雪糕所吸引🤣果然冇令我失望!將港式既甜品烹飪得唔錯~每塊西多都均勻裹上蛋汁,咬落好香蛋味~加埋煉奶or雪糕一定係大小朋友既摯愛😍😍雪糕紅豆冰and 黑牛🍦呢個都係我食過最有味既紅豆冰🤣🤣唔係過甜!而係冰塊融化後都唔會變稀左,仲係飲到好濃淡奶同埋甜紅豆~推介~總括而言呢間都幾抵食噶~同埋選擇多多,諗住下次會再黎試下其他野食😚😚

• 金磚風沙炸豆腐